Detenen un lladre begut mentre dormia la mona en un local de social de Palafrugell on va entrar a robar

Un altre individu va ser detingut per robar en un supermercat i clavar una navalla a un agent

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut un lladre que va entrar a robar al local social del barri de La Sauleda, i que anava tan begut que va quedar-se adormit a dins. El robatori va tenir lloc dijous de la setmana passada. L'home va entrar al local municipal forçant una de les finestres i havia agafat tretze ordinadors, un projector i material informàtic divers.

Com que no té papers, els agents han traspassat la detenció al Cos Nacional de Policia. D'altra banda, la Policia Local també ha atrapat un individu que va entrar a robar en un supermercat, va amenaçar el personal amb una navalla quan van descobrir-lo i, abans de fugir, va intentar clavar l'arma a un agent fora de servei que el va intentar retenir.

Segons informa la Policia Local, el robatori al local social del barri de la Sauleda va tenir lloc dijous de la setmana passada. El lladre, un home que està en situació irregular, va entrar a l'edifici forçant una de les finestres. De l'interior, va agafar tretze ordinadors portàtils, un projector i material informàtic divers, que va posar dins una bossa d'escombraries.

Al lladre, però, la jugada no li va sortir bé. Perquè va posar-se a beure alcohol i com que anava tan borratxo va acabar quedant-se adormit a dins del local social, on els agents de la Policia Local el van atrapar. Com que van veure que no tenia autorització per residir a l'estat espanyol, la policia es va coordinar amb el CNP perquè se li obrís un procés d'expulsió. L'home va passar a disposició dels jutjats de la Bisbal d'Empordà i, després, la Policia Local va traspassar la detenció al CNP.

D'altra banda, els agents també han detingut un individu que va entrar a robar en un supermercat i va amenaçar el personal amb una navalla. Els fets van passar el 8 de desembre al Lidl de Palafrugell. Uns treballadors van veure com aquest home, que és de mitjana edat, estava robant productes.

Quan els vigilants de seguretat el van intentar retenir, l'home va intimidar-los amb una navalla. Sense deixar d'esgrimir l'arma, el lladre va aconseguir fugir abans no arribés la Policia Local. Fins i tot, mentre anava cap a la sortida, va intentar clavar l'arma a un agent fora de servei, que en aquell moment estava comprant al supermercat i va intentar aturar-lo.

Després de recollir la denúncia, parlar amb diversos testimonis i visionar les imatges de les càmeres de seguretat, la Policia Local va començar a buscar l'individu (a qui ja tenien plenament identificat). L'endemà, dos agents de paisà el van localitzar a la zona comercial de Palafrugell i el van arrestar.