Banyoles ja compta amb el seu primer restaurant McDonald’s

L’obertura generarà 40 nous llocs de treball a la capital del Pla de L’Estany

McDonald’s torna a apostar per Catalunya per portar a terme el seu pla d’expansió i ho fa de la mà de Sistemes de Restauració de Catalunya, empresa franquiciada, nascuda a Vic i que actualment opera vuit restaurants a la Catalunya Central, Girona i Costa Brava. Amb l’obertura de McDonald’s Banyoles, situat a Avinguda de la Farga, 102, l’arxiconeguda companyia ja compta amb 12 restaurants a la província de Girona.

El nou restaurant que ha estat inaugurat aquest matí, compta amb una superfície de 340 metres quadrats distribuïts entre el saló i la terrassa i ofereix capacitat per 111 i 100 places respectivament. Aquesta obertura donarà impuls a la ocupació local amb la creació de 40 nous llocs de treball. La selecció del personal s’ha fet juntament amb el Servei d'Intermediació i Orientació laboral de Banyoles (SOM) per fomentar la contractació de banyolins i banyolines que es troben desocupats.

Joan Ramon Cazorla, franquiciat del nou restaurant, assegura: “Estem molt contents de portar per primera vegada l’experiència McDonald’s a Banyoles i tenir l’oportunitat de generar nous llocs de treball. Vull agrair a tot l’equip que ho ha fet possible. El nostre repte a partir d’ara és treballar per retornar a la societat part d’allò que la societat ens aporta i poder col·laborar amb el teixit local per impulsar iniciatives que sumin a la ciutat. Convidem a tots els veïns a visitar el restaurant i gaudir de bons moments amb família o amb amics mentre degusten productes de qualitat”.

Ángel Luis Castillo, director de la Regió Est de McDonald’s destaca: “Catalunya és una regió clau per el pla d’expansió de la companyia. Amb aquesta obertura tornem a apostar per Girona, i poder així ajudar al desenvolupament de la localitat i creació de llocs de treball. Tenim el clar propòsit de recolzar a les comunitats en les que operem a través d’un negoci sostenible y responsable”.

El nou restaurant compta amb kiosks digitals i servei a taula, per fer més còmode l’experiència del client i un espai de McCafé que completa l’oferta en les franges d’esmorzar i berenar. Disposa a més, de servei de McAuto amb sistema “Dual Lane” un doble carril que permet agilitzar la presa de comandes i atendre de forma més ràpida als clients. Així mateix compta amb McDelivery, el conegut servei a domicili, facilitant d’aquesta manera poder gaudir dels productes en qualsevol lloc i qualsevol moment.

L’oferta es completa també amb un Play Place, zona de jocs infantil per tal que els més petits de la família es diverteixin durant la seva visita al restaurant. També compta amb dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics.