Palafrugell instal·la la Fàbrica de Joguines dels Reis Mags a la nau de la Bòbila

Els nens de la comarca podran dur-hi les cartes per demanar els regals

Aquest Nadal a Palafrugell (Baix Empordà) la Fàbrica de Joguines de SS.MM. els Reis Mags. Els ajudants dels Reis Mags, els Surets, seran a Palafrugell els dies 28, 29, 30 de desembre de 2022 i 3 i 4 de gener de 2023, de 17 a 21 h, per rebre les cartes dels nens i nenes, tant de la vila com de la resta de municipis de la comarca, en un marc màgic i incomparable,

La Fàbrica de Joguines. Un espai màgic situat a la nau de La Bòbila, on a través d’un recorregut-espectacle pel món dels surets es podrà veure com aquests treballen per tenir a punt tots els regals que els nens i nenes demanen als Reis d’Orient.

Al final de l’espectacle i al mateix recinte, es podrà fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada. Els surets, ajudants dels Reis Mags, són els encarregats de fer funcionar la Fàbrica de Joguines. Es reconeixeran pel seu vestuari especial creat amb peces de suro, d’aquí el seu nom.

Les entrades es poden adquirir al web per un preu de 3 euros (menors de 2 anys gratuït) o els dies de funció en el mateix horari a taquilla (segons disponibilitat). Les visites estan dividides en franges de 30 minuts.

Nadal a Palafrugell

A més d’aquesta novetat, els carrers del centre de Palafrugell també s’han vestit de Nadal amb la decoració de carrers i espais o el fil musical. Per quart any, Oohx!gen Palafrugell Comerç i Negoci centra la seva campanya en la ruleta de premis, però amb una novetat principal:    hi haurà dos suports de joc, la coneguda ruleta i una diana, amb l’objectiu d’abarcar més tirades i repartir més premis, tot incorporant l’habilitat i no tant la sort. A més de la Ruleta, Oohx!gen també organitzarà un mercat d’artesania de Nadal, els dies 17, 18, 22, 23 i 24 de desembre al centre de la vila, que es complementarà amb tallers de Nadal i Caga Tió; una gimcana infantil i el sorteig final de campanya.

Per Cap d’Any torna la festa a la Plaça de l’Església amb Marc Dunjó i als locals de la vila que hi participen. Els més petits de la casa tornaran a gaudir de la Cavalcada de SS.MM. els Reis Mags, tant a Palafrugell com a Llafranc, el dimarts 5 de gener.

Palafrugell continua apostant per un comerç de proximitat, conscienciant de la importància del consum al comerç local i organitzant activitats que no suposin un alt impacte per al medi ambient, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per tal de fer gaudir a veïns i visitants, de manera responsable, del Nadal a Palafrugell.

El programa complert de totes les activitats d’aquest Nadal es pot consultar al web i tota la informació de la campanya comercial.