Cassà de la Selva celebrarà la quarta edició del Fum, Fum, Fum! aquest cap de setmana

S'estrenarà un nou espai a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer

Cassà de la Selva (Gironès) celebra el 17 i 18 de desembre la quarta edició del Fum, Fum, Fum! amb un programa ple d'activitats familiars. Aquesta festa nadalenca tindrà lloc als carrers del barri vell i la plaça de la Coma, on hi hauran diferents escenaris, tallers, espais de joc i racons llaminers.

Enguany s'estrena un nou espai a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer on hi haurà l'escenari Rovelló, a més a Can Parera s'hi trobarà el “racó llaminer” on poder fer un tastet dolç o salat durant tot el cap de setmana. En aquest escenari s'han programat concerts concerts com el "Hip Horns" dissabte a la tarda, amb una mescla de funk, hip-hop i soul o les "Nadales per Jamaicanes" de diumenge a càrrec del grup Rabadab, que oferiran una versió reggae i alegre de les nadales tradicionals.

També a l'escenari Rovelló, la companyia Silver'n'Gold portarà l’espectacle “Winter” que combina el clown amb les acrobàcies i el cèrcol aeri. Aquí també es veuran els malabars amb foc i llum de l'espectacle "Prana" a càrrec d'Aram Sempervirens.

A l'escenari Lluquet, a la plaça Petita es faran els espectacles teatrals amb "Contes de Nadal" amb La Minúscula Teatre o els "Contes de la Baba" de la mà de la Carmina Rabassedas entre moltes altres cites amb el teatre per menuts i grans.

L'espai Tallers d'en Satanàs estarà ubicat a la plaça de les Mesures i a la plaça de la Coma, hi haurà el Tió de Nadal i l'espai Jocs d'en Rabadà amb jocs gegants per a infants. La música nadalenca acompanyarà pels carrers del barri vell amb els Virolailo i la seva cantada itinerant.

El diumenge, el Fum, Fum, Fum!, també se solidaritza amb la Marató de TV3 i per aquest motiu l'entitat GICOR vendrà, durant tot el dia, butlletes pel sorteig dels arbres i de les ponsèties que decoraran els espais d'aquesta festa familiar. L'acte del sorteig tindrà lloc el mateix dia, a les vuit del vespre, a l'escenari Rovelló.