Entra a presó un conductor begut, sense carnet, que va provocar un accident a Amer i es va fugar

El jove, de 21 anys, va ser localitzat dins un altre vehicle que havia aturat fent autoestop

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir dia 4 de desembre a Amer (Selva), un jove, de 21 anys com a presumpte autor de diversos delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de l’alcohol, sense haver obtingut mai el permís de conduir, per abandonar el lloc de l’accident i per lesions per imprudència greu.

Pels volts de les onze i mitja de la nit del dia 4 es va rebre un avís que alertava d’un accident entre dos vehicles a la carretera C-63 prop de la localitat d’Amer. Quan els mossos van arribar a lloc del sinistre van localitzar dos cotxes que havien col·lidit, un d’ells es trobava al marge amb el seu conductor atrapat dins i l’altre enmig de la via amb el vidre del conductor trencat i sense cap ocupant a l’interior.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i les tasques d’investigació, els mossos van poder saber qui era el conductor, i únic ocupant del cotxe, que havia fugit. Els policies van establir un dispositiu de recerca i control que va donar el seu fruit pocs moments després quan van aturar un vehicle que circulava en direcció Lloret de Mar, i al seu interior hi anava el suposat conductor escàpol.

El conductor del cotxe va explicar als agents que havia pujat a l’home perquè li havia demanat si el podia portar a casa seva. Els mossos també van comprovar que tant a la cara com a la vestimenta del conductor escàpol, hi tenia restes de vidre. Tot seguit, li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu amb 0,60 mg/l d’alcohol en l’aire espirat.

Quan els agents van comprovar la resta de dades del conductor implicat en l’accident,  van veure que no disposava de permís de conduir i que a part, estava investigat dins la trama Loki de compra i falsificació de permisos de conduir.

Els mossos el van detenir per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, per provocar l’accident de trànsit, per conduir sense permís i per abandonar el lloc de l’accident provocant a l’altre conductor lesions greus.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 5 de desembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.