Salt i Figueres, epicentres de la victòria del Marroc contra Espanya al mundial

S'ha aplegat a la Plaça Llibertat i la Rambla respectivament

Les celebracions per la victòria de Marroc contra Espanya en els vuitens de final del mundial de futbol de Qatar d'aquest dimarts s'han estès arreu de Catalunya, inclòs a les comarques gironines. Milers de ciutadans aficionats han omplert carrers i places amb banderes i bengales per festejar el pas a quarts de la competició de la selecció marroquina.

A Salt (Gironès), centenars d'aficionats han omplert la Plaça Llibertat i els carrers del voltant cridant consignes i llençant petards, produint-se en alguns casos incendis a contenidors, mentre que a Figueres (Alt Empordà) han fet pràcticament el mateix a la placeta baixa de la Rambla per després prosseguir pel carrer Girona i fins a la plaça de l'Ajuntament.

A Barcelona, la plaça Catalunya i la Rambla són dels punts que han concentrat més persones, que han tallat el trànsit al seu pas. Imatges similars s'han vist a Mataró, Vic, Manresa o Reus, entre altres. ciutats del territori. A la capital catalana, els Mossos d'Esquadra han preparat un dispositiu similar al dels partits de futbol importants.