El SSIBE celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte al Palamós Gent Gran

L'entitat fa una crida en la cerca de nous voluntaris

Els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) van celebrar ahir el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte d’agraïment per tot l’equip de voluntaris de l'entitat amb un esmorzar conjunt al geriàtric Palamós Gent Gran.

A l’acte han assistit una trentena de persones, responsables de Creu Roja i de Caritas, Xavi Pérez -Gerent de l’entitat-, Nuri Comes -Directora de Palamós Gent Gran-, i coordinadors i coordinadores del voluntariat dels dos centres.

Enguany la trobada s'ha pogut celebrar després d'una aturada de dos anys degut a la pandèmia, temps en que fruit de les mesures de restricció que es van establir,  els voluntaris no van poder realitzar la seva tasca; l’activitat es va haver d’adaptar i donar resposta a noves necessitats com van ser les videotrucades als familiars per als pacients que estaven aïllats i no podien rebre visites.

Amb tot, des de finals del 2021 la situació s’ha normalitzat i els voluntaris tornen a ser presents físicament als centres fent acompanyament a pacients ingressats, també entretenint els nens ingressats i en el cas de Palamós Gent Gran, amb un grup de passeig i el programa Apadrina un avi.

Des de l'entitat es fa una crida a la cerca de nous voluntaris que es poden posar en contacte a través de correu electrònic.