400 persones assisteixen a Peralada a l'acte benèfic per investigar sobre el Sarcoma d'Ewing

L'ha organitzat l'associació Albert Sidrach

L’Associació Albert Sidrach ha estat l’amfitriona d’una cerimònia filantròpica en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del Sarcoma d’Ewing. El sopar de la gala ha tingut lloc aquest dissabte al Castell de Peralada on s'han recaptat fons per la investigació d’aquesta malaltia a les comarques gironines.

Després d’una primera edició celebrada el 2019, ara l’associació ha organitzat de nou la gala on hi han assistit unes 400 persones aplegades a la sala polivalent d’esdeveniments de Peralada. La vetllada, presentada per Jordi Vidal, s’ha iniciat amb la recepció de “la Colla batuquera de Figueres”, seguidament ha comptat amb la música en directe de Natxo Tarrés, cantant la cançó dedicada a l’associació.

Sota els valors de la gala “Vida – Amor – Repte”, s’han combinat les actuacions i reflexions dels assistents en format d’espectacle, en els quals els participants han descodificat aquests tres valors mitjançant música, humor i paraules de tots els protagonistes que han pujat a l’escenari.

La nit ha comptat amb un menú del xef Paco Pérez, guanyador de dues Estrelles Michelin al seu restaurant Miramar, de Llançà.