Mor un jove després de ser agredit a tocar la rambla de Figueres

Els Mossos han iniciat una investigació per a identificar l’agressor

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona investiguen la mort d’un noi aquesta matinada la ciutat de Figueres (Alt Empordà).

Els fets han succeït cap a dos quarts de quatre quan els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres han tingut coneixement, a través de l’alerta de la Guàrdia Urbana de Figueres, que un jove havia patit una agressió prop de la rambla de la ciutat. Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. El noi ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona on hores més tard s’ha confirmat la seva defunció.

En una piulada el vicealcalde i responsable de Seguretat de Figueres, Pere Casellas, ha assegurat que l'agressió ha estat durant una baralla amb arma blanca entre dues persones "aparentment drogades" al carrer Monturiol i ha afegit que els dos implicats "sembla que estan indocumentats i no són de Figueres".

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona s'han fet càrrec del cas i el jutjat ha decretat secret de sumari. Segons les mateixes fonts, la víctima tenia ferides d'arma blanca a la zona del cap i a les extremitats. Els investigadors, a l'espera de confirmació oficial, han pogut identificar el jove per documentació que duia a sobre.

Després de perpetrar l'atac, l'agressor ha marxat corrent i ha aconseguit fugir de la Guàrdia Urbana. Els investigadors, que també estan recopilant imatges de càmeres de videovigilància de la zona de l'agressió, treballen per identificar-lo i detenir-lo. No ha transcendit que hagin pogut localitzar l'arma del crim tot i que, segons han indicat els testimonis, podria ser un ganivet d'una mida considerable.