Detingut per endur-se 85 metres de cable elèctric del pessebre vivent de Bàscara

El material sostret estaria valorat en uns 650 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys per endur-se 85 metres de cables i connexions de la instal·lació elèctrica del pessebre vivent de Bàscara (Alt Empordà). Els fets van passar el 30 de novembre cap a dos quarts de vuit del matí quan la policia va rebre l'avís que una persona estava robant el cablejat d'aquesta tradicional instal·lació.

Quan els agents van arribar es van trobar amb el lladre que l'havien retingut un grup de veïns, membres de la Comissió del Pessebre i personal de l'Ajuntament de Bàscara. Segons fonts consultades per El Gerió Digital, un veí va observar el robatori a les 7:20h i va avisar per WhatsApp a la resta de veïns a través d'un grup compartit i tots plegats el van apressar.

Els Mossos, després d'identificar l'home van procedir a escorcollar el vehicle que duia. A l'interior, hi van localitzar el material sostret. Els mossos el van detenir per un delicte de furts i un altre de danys. Es calcula que el material estaria valorat en uns 650 euros més els costos d'instal·lació.