Arbúcies celebra aquest cap de setmana la Fira del Tió

Les activitats començaran amb l'encesa de llums de Nadal

Arbúcies (Selva) celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de desembre una nova edició del a Fira del Tió. Una festa que donarà el tret de sortida a les festes de nadalenques a la vila. Durant tot el cap de setmana es podrà passejar pel mercat de Nadal amb parades d’artesans i d’articles de regal; visitar el jardí màgic de tions; participar a la gimcana organitzada des del Comerç, o gaudir dels diferents tallers que hi haurà per a la mainada, com el de confeccionar un tió amb l’ajuda del mestre tioner, el taller per fer el pal per fer cagar el tió o bé els tallers amb el títol Nadal amb tots els sentits, per descobrir aquesta festa amb la vista, el tacte, l’olfacte, el gust i l’oïda.

L’espectacle d’encesa de llums del dissabte a la tarda serà l’acte central de la fira, que tindrà com a protagonista un gran tió, que ve per avisar a tots els nens i nenes que ja és hora de despertar els petits tions que fa tot l’any que dormen. Tot seguit es farà cagar el tió gegant, que ensenyarà a tots els nens i les nenes com ho han de fer perquè el dia 24 de desembre tots els tions caguin molt.

A banda, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de diversos espectacles familiars. El dissabte al matí es podrà veure l’espectacle itinerant El tió traginer i, a les 12 del migdia, hi haurà l’animació familiar Visca la xerinola!!!

Les activitats seguiran diumenge al matí amb el mercat setmanal al carrer Segimon Folgueroles, el taller de decoració de galetes i l’espectacle Ara ve Nasdal. Hi ha més informació del programa de la Fira del Tió al web.