L’Ajuntament de Girona crea el perfil de Twitter @ocupacio_gi

Ha de servir com a eina de difusió de les mesures orientades a promoure l’ocupació

Per tal de continuar promovent i impulsant les mesures ocupacionals que s’estan duent a terme a la ciutat, l’Ajuntament de Girona ha creat el perfil de Twitter @ocupacio_gi. La tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, ha explicat que “aquesta iniciativa respon a la voluntat del govern de la ciutat per continuar prioritzant les mesures de lluita contra l’atur, i per difondre i fer extensives a tota la ciutadania les actuacions que s’estan duent a terme a aquests efectes”.

En la mateixa línia, des del consistori municipal s’està impulsant la col·laboració amb organismes i entitats vinculades al teixit empresarial per tal de dinamitzar l’ocupació dels col·lectius en situació d’atur. En aquest sentit, i a tall d’exemple, s’està treballant amb l’empresa Bonpreu per proveir des de la borsa de treball del Servei Municipal d’Ocupació llocs de treball vacants. En la mateixa línia, s’ha redactat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i l’Associació de Joves Empresaris de Girona que ha de permetre potenciar la col·laboració en la inserció laboral i la formació de les persones per tal de millorar-ne l’ocupabilitat.

D’altra banda, i per tal de contribuir a la formació professionalitzadora dels joves i a la seva inserció dins els principals sectors generadors d’ocupació, aquest any s’ha materialitzat una formació d’operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària, en col·laboració amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentària, un referent en l’àmbit català pel que fa a la seguretat alimentària i a la transformació dels aliments.