Bonnie Tyler actuarà en la segona edició del Costa Music Festival

El festival programa un seguit d'activitats prèvies a Tossa, Lloret i Blanes

Bonnie Tyler i Pastora són alguns dels artistes que actuaran en la segona edició del Costa Music Festival 2013 de Lloret de Mar (Selva). Aquest jove festival busca programar grups tant nacionals com internacionals i convertir-se en el festival de la Costa Brava Sud.

La resta de la programació es donarà a conèixer la setmana que ve. La direcció del festival ja ha avançat també que enguany s'han programat un seguit d'activitats prèvies a diferents poblacions de la Costa Brava sud. Alguns dels emplaçaments del festival seran l'Ermita de Santa Cristina de Lloret, el jardí botànic Marimurtra de Blanes i l'Església Vella de Sant Vicenç de Tossa de Mar. A l'agost, els concerts es desplaçaran a les pistes d'atletisme de Lloret.

En l'edició de l'any passat hi van actuar Miquel Abras, Mishima, Índia Martínez, Macaco, Alex Gaudino i Estopa. El Costa Music Festival va néixer l'any passat fruit d'un conveni de col·laboració per a cinc anys entre l'Ajuntament de Lloret -que cedeix els espais- i l'empresa Bucono Music, productora i organitzadora del certamen.