La discoteca Kratter's d'Olot tanca després de 33 anys

Els propietaris han venut els terrenys per fer-hi un supermercat

Coincidint amb el 33è aniversari de Kratter's, la discoteca ha anunciat el seu tancament definitiu. El seu gerent ha explicat que els terrenys s'han venut a una gran superfície comercial. Es tracta de la cadena de supermercats alemanya Lidl. Per acomiadar-se de la societat garrotxina, Kratter's ha organitzat per demà una festa que repassarà les dècades en què la discoteca ha amenitzat les nits de la comarca, amb els dijei’s que hi ha punxat i amb l’actuació del músic i compositor José Alfonso Lorca.

Han passat 33 anys des de la fundació de Kratters. Ara, la discoteca anuncia el seu tancament definitiu. El seu gerent, Ricardo Guglielminotti, ha explicat que al llarg dels últims anys l'espai d'oci nocturn "ha canviat de nom fins a tres vegades i, tot i així, no ha funcionat". El gerent també ha anunciat que els terrenys han estat venuts a una gran superfície comercial.

Tot i no voler concretar el nom, Olot Televisió ha pogut saber que la cadena de supermercats que signarà la compra dels terrenys és l'alemanya Lidl. Actualment, la cadena té un supermercat a l’Avinguda de Girona d’Olot que es desplaçaria fins a aquesta nova zona. Mentrestant, i per acomiadar-se de la societat garrotxina, Kratters ha organitzat per demà una festa que repassarà les dècades en què la discoteca ha amenitzat les nits de la comarca, amb els discjòqueis que hi ha punxat.


 
La festa comptarà amb l’actuació del músic i compositor José Alfonso Lorca, que ha tret nou disc, La fraquencia perfecta. El concert tindrà una especial referència a la dècada dels 80 i 90, les dècades de més plenitud de la discoteca Kratters, que ara tanca les seves portes esperant que la joventut trobi noves fórmules per seguir amenitzant les nits a la ciutat.

Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.