Rescaten una dona que ha caigut uns 40 metres per un barranc a la Vall d'en Bas

Els Bombers també han assistit una esquiadora ferida a la Masella

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dissabte una excursionista que s'havia precipitat per un barranc d'uns 40 metres d'alçada al Salt de Sallent a la Vall d'en Bas (Garrotxa), segons ha informat el Cos en una piulada recollida per El Gerió Digital.

L'avís l'han rebut a les 14:59h i fins allà s'hi han desplaçat dos helicòpters de rescat del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), un amb metge del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que en arribar s'han adonat que la dona es trobava ferida però conscient. Seguidament se n'ha fet l'extracció i traslladat a una zona on l'esperava l'ambulància.

Prèviament els Bombers també han protagonitzat un altre rescat a terres gironines, més concretament a la Masella, Alp (Cerdanya) on s'ha accidentat una dona que feia esquí de muntanya.

L'avís l'han rebut a les 12:26h alertant-los que havia caigut i fracturat una cama a la pista de la Cava de l'estació d'esquí. S'ha activat l'helicòpter amb el GRAE i també una ambulància del SEM. Una vegada feta l'extracció se l'ha traslladat a l'hospital de Puigcerdà.