Besalú celebra la 29a Fira de la Ratafia aquest cap de setmana

Una de les novetats és un mercat de joguines de segona mà per aquest dissabte

La Vila Comtal de Besalú (Garrotxa) dona avui el tret de sortida a la 29a edició de la Fira de la Ratafia que tindrà demà el dia de més activitat amb la majoria d'actes populars. Per avui s'ha previst un mercat de joguines de segona mà com a principal novetat anomenat Fira de Lilaines, que se celebra de 9:00h a 13:0hh als Claustres del Monestir de Sant Pere,

Seguidament a les 18:00h tindrà lloc el tast de ratafies que s'han presentat al concurs per part del jurat i que l'endemà diumenge serà anunciada. Serà aquest el dia que s'espera aplegar més persones. Durant tot el dia a la Plaça de la Llibertat es podran tastar i comprar les begudes de diverses marques que tindran un estand. A les 13:00h es farà la obertura de la ratafia guardonada l'any 2021 amb Manel Ramon guanyador de l'edició anterior i també es donaran els resultats del guanyador/a d'enguany i dels finalistes.

Durant el dia al municipi s'hi podran trobar diverses activitats com música en viu a càrrec del grup The Puppy Thougts acompanyats d'un nou grup de l'escola de Música " Els Bitxos" . També hi haurà un mercat d'artesans  i a la tarda havaneres en suport a l'Associació de Lluita Contra el càncer de Besalú.