ERC Lloret organitzarà assemblees obertes els pròxims mesos per debatre sobre el municipi

La primera trobada serà el 29 de novembre a les 20h a la sala d’actes de l’Ajuntament

La secció local d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar (Selva) organitzarà a partir de les pròximes setmanes diferents assemblees obertes a tota la ciutadania per crear un espai de participació i debat sobre l’estat actual del municipi i recollir diferents propostes per millorar la ciutat.

La primera d’aquestes assemblees, que es portarà a terme aquest dimarts 29 de novembre a les 20h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret, se centrarà en el Nucli Antic de Lloret i el Barri dels Pescadors, però també tractaran altres àmbits i sectors del municipi, com el comerç, la seguretat, l’urbanisme o la mobilitat, entre d’altres.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret a les eleccions municipals del 2023, Albert Ferrández, ha destacat que “a través d’aquestes assemblees volem obrir un espai de debat perquè els lloretencs i lloretenques puguin opinar sobre l’estat del municipi, així com formular propostes per millorar la ciutat”. 

Durant les pròximes setmanes aquestes assemblees obertes es traslladaran a altres barris del municipi i també es convocaran trobades sectorials amb entitats i associacions del municipi.