Judit Neddermann presentarà el seu nou disc al festival Strenes de Girona

Serà l'1 d'abril a l'Auditori

El Festival Strenes de Girona continua sumant les publicacions dels nous discos dels principals referents de la música catalana actual. És per això que Judit Neddermann hi estrenarà el seu cinquè treball el dia 1 d’abril a l’Auditori de Girona. El nou disc de Neddermann serà un àlbum d'agraïment a les influències que han marcat la seva carrera musical que són la música brasilera i el folklore ibèric.

Judit Neddermann ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundo" amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa en el seu treball El disco. Durant un deseni, va portar la veu cantant a la banda de mestissatge caribeny The Gramophone Allstars. Ha reinterpretat el “Winterreise” de Schubert juntament amb el grup de clàssica contemporània Quartet Brossa.

També es va endinsar en la tradició folklòrica de la mà de la banda de percussió Coetus. Va formar equip amb la pianista Clara Peya i ha col·laborat amb músics tan populars com Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres.

L’Strenes 2023 tindrà lloc del 31 de març al 6 de maig a Girona i al llarg de tot maig a Barcelona, i tornarà a comptar amb la presentació en directe dels llançaments discogràfics i els espectacles més esperats de l'any.