Roses donarà la benvinguda al 2023 amb un castell de focs

Les campanades es retransmetran per RAC1 i RAC105

L’alcalde de Roses (Alt Empordà), Joan Plana, i el regidor de Festes, Èric Ibáñez, han presentat aquest matí la programació que l’Ajuntament oferirà la nit del proper 31 de desembre. La celebració amb un espectacle pirotècnic de les 12 campanades, que seran retransmeses en directe per les emissores RAC1 i RAC105, juntament amb una festa amb actuacions musicals a la plaça Frederic Rahola, donaran la benvinguda al nou any 2023.

Amb aquesta proposta l’Ajuntament culmina l’aposta engegada fa uns anys per donar més continguts, dinamisme i ànima a les activitats nadalenques que se celebren a Roses.

Enguany, les novetats més importants es produiran la nit de cap d’any, que era la celebració que quedava pendent per reforçar, amb una proposta de qualitat pensada per a tots els públics.

La nit s’iniciarà en el moment d’entrada al nou any, a les 12 de la nit en punt, amb el llançament de 12 petards pirotècnics que marcaran cadascuna de les campanades, i que seran retransmeses en directe per les emissores.

El darrer petard donarà pas a un Castell de Focs Artificials i, en acabar, la festa continuarà a la plaça Frederic Rahola amb les actuacions de Banda Neón i el dj Adrià Giner.