Les estacions d'esquí registren un increment d'usuaris

La Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Espot i Vallter inicien el programa d'activitats de primavera i estiu

Les estacions d'esquí del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) - La Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Espot i Vallter- han tancat la temporada d'hivern amb la visita de més de mig milió de persones, un 18% més que la temporada anterior. Les bones condicions meteorològiques per a la pràctica d'esquí han permès obrir les estacions al 100% de la seva capacitat i allargar la temporada fins ben entrat el mes d'abril.

L'estació que ha rebut més visitants ha estat La Molina, amb 285.000 persones, seguit de Port Ainé, amb 85.000; Espot (55.000), i Vallter i la Vall de Núria, ambdues amb 38.000. A més, han tingut bona acollida els forfets de temporada Atotaneu 6.0 i Atotaneu 5.0 que permetien esquiar a totes les pistes del Grup amb un mateix preu i que oferien més de 150 avantatges en forma de descomptes i promocions en allotjaments, cinemes, entrades a museus com el del Barça o al Zoo de Barcelona, entre molts altres beneficis.

Un cop finalitzada la temporada d'hivern, les estacions de Ferrocarrils estaran obertes durant la primavera i l'estiu, amb activitats de turisme de muntanya i aventura, a més de senderisme, excursions i itineraris a peu o en BTT, ràfting, barranquisme i hípica, entre d'altres.

La nova temporada s'estrena amb el nou carnet gratuït Atotestiu 2013, que permetrà als visitants poder practicar diferents activitats de forma gratuïta. Quan una persona arribi a practicar 4 activitats a les diferents estacions, se li regalarà una activitat gratuïta a La Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Vallter 2000 o a Montserrat.