Jordi Masquef (Junts) més a prop d'encapçalar la llista electoral a Figueres

Ha estat escollit per davant de Josep Puigbert per part de la comissió municipal territorial

El candidat Jordi Masquef va obtenir el suport de la comissió municipal territorial (CMT) de Junts a Figueres per davant de Josep Puigbert que li disputava encapçalar la llista per optar a l'alcaldia a Figueres (Alt Empordà) en les properes eleccions municipals.

El peix encara no està tot venut i resta esperar al dia 1 de desembre quan serà ratificat per l'assemblea local de militants tot i que res sembla indicar que perdi la votació on hi serà present Jordi Turull.

Masquef, de 42 anys, va ser el candidat a les eleccions per Junts en els comicis locals del 2019, malgrat que posteriorment va flirtejar amb el PDeCAT ocupant el número 2 en la llista al Parlament. Masquef fa tres anys i mig va guanyar les eleccions a Figueres, tot i que va quedar desterrat a l’oposició davant la seva incapacitat per pactar amb la resta de formacions.

Prèviament va ser alcalde durant sis mesos (2018-2019) en substitució d'una desgastada Marta Felip que va plegar després d'un mandat erràtic i ple de turbulències. Aquest mandat, Masquef ha estat diputat d’Esports de la Diputació i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.