Detingut per un atracament i per rebentar la porta d'un edifici en una sola nit a Olot

La Policia Municipal li atribueix delictes de robatori amb violència i intimidació i danys

La Policia Municipal d’Olot (Garrotxa) ha detingut aquest cap de setmana una persona com a autora de dos delictes que van tenir lloc la matinada del dissabte 19 al diumenge 20 de novembre. L’home, de 30 anys i veí de la ciutat, presumptament va trencar el vidre d’accés a un edifici situat al Firal. Segons testimonis dels fets, el detingut -acompanyat d’un grup de més persones- va causar destrosses a la porta d’entrada a l’immoble fins que va aconseguir accedir a l’interior.

La col·laboració ciutadana va permetre als agents de la Policia Municipal detenir l’autor dels fets a qui també se li atribueix un robatori amb violència i intimidació que va tenir lloc prèviament la mateixa nit al centre d’Olot. El detingut va emportar-se el moneder i pertinences d’una persona i va fugir del lloc dels fets.

Gràcies a la ràpida resposta dels agents, la Policia Municipal d’Olot va aconseguir localitzar el grup de joves i detenir l’autor dels dos delictes. L’home va quedar detingut acusa d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i a més s’han instruït diligències policials per un delicte de danys. Una vegada finalitzades les diligències policials, la persona detinguda va ser traslladada a les dependències dels Mossos d’Esquadra per tal que passi a disposició judicial.