Josep Puigbert i Jordi Masquef es disputen encapçalar Junts per Figueres

Ambdós candidats han obtingut els avals suficients de la militància

Junts per Figueres compta amb Josep Puigbert i Jordi Masquef com a candidats per encapçalar la llista en les properes eleccions municipals del 2023 en la lluita per a l'alcaldia de la capita de l'Alt Empordà. Aquesta setmana ambdós han aconseguit els avals suficients (del 20%) per tal de que la seva candidatura fos aprovada.

La presentació dels dos candidats va tenir lloc el el 4 de novembre, moment en que tots dos van vocalitzar el seu desig de ser alcaldes. A partir d'aleshores es va posar en marxa el rellotge que els donava set deis per aconseguir els avals.

A partir d'aquí la comissió municipal territorial avaluarà quin dels dos és més idoni i el portarà a votació davant la resta dels associats per a ratificar la decisió. Jordi Masquef de 42 anys ha exercit com a alcalde durant sis mesos en substitució de Marta Felip i va ser cap de llista en les eleccions del 2019, aconseguint el major nombre de vots però va ser incapaç d'arribar a cap acord amb els altres partits per a governar.

Per la seva banda Josep Puigbert de 57 anys és també un conegut a la casa quan va treballar de cap del gabinet d'alcaldia en temps de Santi Vila per passar posteriorment per la Diputació de Girona com a assessor i finalment director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.