Calonge i Sant Antoni acaba l'asfaltatge de setze carrers

Els treballs han costat uns 200.000 euros

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) ha portat a terme les obres d'asfaltatge de 16 trams de diversos carrers del municipi. Les obres van començar a mitjans d’octubre i han finalitzat a primers de novembre i han suposat una inversió de 198.960,07 euros.

En total s’han asfaltat 5.425 metres quadrats que corresponen a 16 trams de diversos carrers del nucli urbà de i també d’urbanitzacions de Calonge i Sant Antoni. L’execució d’aquestes obres s’emmarca en el projecte de millora de la xarxa viària en diferents punts del terme municipal 2022.

Les obres d’asfaltatge han permès la millora del paviment d’algunes zones puntuals dels carrers Isaac Albèniz i Josep Mercader de Torre Valentina, diversos punts del carrer Ripollès a la zona de Riufred, el tram del carrer Jacint Vergaguer entre la Rutlla i l’Avinguda Sant Jordi, els carrers Illa i un tram del camí Fondo, diversos trams als carrers Ferran Macià, Onze de Setembre, Gelabert de Cruïlles, Ametller, Irla i passeig de l’Arbreda a la urbanització Mas Barceló, diversos trams del carrer de les Fonts i Occitània a Mas Pallí dels Vilars, el carrer Galera a Mas Vilar i una actuació puntual al carrer de la Selva de Mas Ambrós.