Un camió carregat amb sabates crema a l'AP-7 a Vilobí d'Onyar i talla l'autopista en sentit nord

El camioner ha patit cremades a les mans

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest vespre en un incendi que s'ha declarat a un camió carregat amb sabates que circulava per l'autopista AP-7 al seu pas per Vilobí d'Onyar (Selva) en direcció França. El camioner ha aconseguit col·locar el vehicle en un lateral del voral i això ha fet que les flames afectessin la vegetació del voltant.

L'avís l'han rebut a les 19:30h i fins al punt quilomètric 75,5 s'hi han desplaçat un total de cinc dotacions terrestres dels Bombers per extingir l'incendi que ha cremat totalment el semi remolc amb la càrrega que duia al seu interior. El camioner per la seva banda ha desenganxat la tractora i, al fer-ho, s'ha cremat les mans, però ha aconseguit allunyar el vehicle perquè no es veiés afectat pel foc.

Agents dels Mossos d'Esquadra desplaçats a la zona han tallat totalment la circulació en aquell punt i ja s'han registrat uns dos quilòmetres de cues. El Servei Català de Trànsit informa que s'estan desviant els vehicles per la sortida 9 i es recomana prendre com a vies alternatives l'A-2 i la C-35