Girona Centre Eix Comercial celebra la primera Festa de la Moda i l'Esport

Al llarg d'ahir la Plaça Independència va acollir actes esportius i una desfilada

Girona va acollir ahir la primera edició de la Festa de la Moda i l’Esport celebrat a la Plaça Independència. Durant el matí, d’11:30h a 13:30h, els clubs esportius van organitzar a la plaça una “Fan Zone” en què els més petits van fer activitats vinculades al futbol i al bàsquet, amb jocs de precisió, habilitat o tir a la cistella, entre d’altres.

Per la tarda, de 18:30h a 19:30h, es va celebrar una desfilada de moda, sota les voltes per la banda del riu Sant Agustí. Hi van desfilar botigues de moda gironines, amb les seves propostes de la nova temporada, i també els clubs, amb la seva roba de carrer..

La iniciativa forma part d’una campanya conjunta de l’associació de comerciants i els clubs esportius gironins per promoure i comunicar el valor ambdós sectors per a la ciutat. Amb el lema “Girona, ciutat de primera” aquest projecte comú inclou una campanya de descomptes especials del comerç local associat a Girona Centre per als socis del Bàsquet Girona i el Girona Futbol Club. Els comerços adherits a la campanya, que es posarà en marxa en breu, disposaran d’un element identificatiu i el soci només s’haurà d’acreditar per obtenir el descompte.

Segons la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, la iniciativa "és el resultat del nostre compromís amb la ciutat i amb els sectors que hi operen, com hem fet sempre”, ha dit. “Fruit d’aquesta voluntat d’establir sinergies amb què tots hi guanyem vam proposar als dos clubs esportius estudiar vies de col·laboració i de seguida ens vam entendre”, ha explicat. Per la seva banda, el president del Girona FC ha concretat que “tots remem cap a un mateix port i aquí s’hi pot sumar molta més gent”.

Així, mateix, la responsable de Màrqueting i Comunicació del Bàsquet Girona, Stefi Batlle, ha assegurat que “aquest és l’inici de moltes més accions que es poden fer conjuntament”.