Lloret de Mar celebra una nova edició de la Fira Medieval aquest cap de setmana

És un dels actes de la Festa de Sant Romà

Lloret de Mar (Selva) comença demà la 21ena edició de la Fira Medieval, un dels actes centrals de la Festa de Sant Romà. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, “ és una de les fires medieval més concorregudes del territori que destaca tant pel mercat medieval que aglutina més d’un centenar de parades que es distribuïdes pel centre històric, com pels nombrosos espectacles i activitats per a tots els públics” 

Els visitants que s’acostin els dies 12 i 13 de novembre a Lloret trobaran els carrers del centre ambientats en l’època medieval, i amb dos dies plens d’activitats lúdiques i culturals entre les quals destaquen els espectacles itinerants com una gran cercavila, desfilada de personatges històrics, música medieval, teatre de titelles, malabaristes, els faquirs, les danses tribals o llegendes animades, entre altres. El campament medieval es trobarà ubicat al Passeig Marítim, i els tallers d’oficis i el racó infantil a la Plaça de l’Església. 

La Fira començarà dissabte al matí amb l’obertura de la fira i la cercavila musical, que donaran la benvinguda als visitants a través de diferents actuacions artístiques. 

Durant els dos dies de fira, a banda dels espectacles al carrer, tindran lloc tallers, exposicions, demostracions d’oficis artesans i un mercat amb comerciants, artesans i mestres d’ofici que estarà obert cada dia de 10.30 a 21.30 h al centre de la població, i al passeig de Jacint Verdaguer. En total hi han programades un centenar d’activitats.