La Masella tanca la temporada superant els 380.000 esquiadors

L'estació de la Cerdanya ha estat l'única gironina que ha obert les seves portes aquest darrer cap de setmana

La Masella ha estat l'última estació gironina que ha tancat les seves portes durant aquesta temporada d'esquí 2012-2013. Les altres tres estacions de les comarques de Girona -Vallter 2000, la Molina i Vall de Núria- van posar el punt i final ara fa una o dues setmanes. En concret, Masella ha obert durant 5 mesos ininterrompudament, superant els 380.000 esquiadors, un 19% més que l'any passat. La gran majoria dels visitants han estat provinents d'arreu de Catalunya i de l'Estat tot i que enguany, com a novetat, també s'hi han apropat esquiadors de Rússia, Anglaterra i França. La direcció està "molt satisfeta" amb els resultats ja que enguany s'han venut més de 6.000 forfets de temporada.

Aquest diumenge, Masella ha tancat la temporada 2012-2013 després de cinc mesos seguits de neu i amb més de 380.000 esquiadors. Enguany, les instal·lacions de la Cerdanya van obrir les seves portes el passat 29 de novembre amb bons gruixos de neu i ha estat l'última instal·lació gironina que ha tancat les seves portes. Vallter 2000 va finalitzar la temporada ara fa dues setmanes i Vall de Núria i la Molina van posar el punt i final ara fa una setmana. Les tres estacions van obtenir bons números d'afluència de visitants, millorant les xifres de l'any passat.


En concret, l'estació Masella ha venut uns 6.000 abonaments de temporada i, com a novetat, ha rebut esquiadors de Rússia, Anglaterra i França. "El nostre mercat potencial és català i espanyol però enguany ens hem superat", ha explicat la directora comercial de l'estació, Maite Martí. Segons Martí, l'afluència d'esquiadors ha estat "repartida" entre tots els mesos. No obstant això, els dies de Nadal, Setmana Santa i els caps de setmana de febrer i març han estat alguns dels dies amb més visitants amb pics de fins a 9.000 esquiadors per dia.

Fins i tot avui, diumenge, uns 800 esquiadors no han volgut perdre's l'oportunitat de lliscar per la neu i dir l'últim adéu a aquesta temporada. L'estació ja està treballant per millorar els serveis de cara a la propera temporada i assegura que intentarà obrir el primer cap de setmana del mes de novembre si les condicions de la neu ho permeten.