Sant Feliu de Guíxols instal·larà semàfors a la rambla de Joan Bordàs

Estaran prop d'un supermercat en construcció abans de Nadal

Les obres d'urbanització on s’ubicarà el nou supermercat de la rambla de Joan Bordàs a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) començaran la propera setmana (del 14 al 18 de novembre). El nou establiment ocuparà el lloc de l’edifici -ara enderrocat- que havia quedat aturat i inutilitzat durant dècades.

La construcció del nou supermercat s'acompanya amb millores urbanístiques i de seguretat de la carretera de Girona. En concret, s’hi posa un sistema de semàfors. Les dates d’inici de les obres per a la col·locació del semàfor comencen també la setmana vinent. S’estima que les obres d’aquesta fase finalitzaran abans de Nadal.

La col·locació del semàfor no serà l’única millora al sector, perquè també es preveu la reurbanització completa dels carrers Mas Balmanya i Hernán Cortés (al tram entre la rambla Bordàs i el carrer Mas Balmanya) on s’hi formaran dos vials de prioritat per a vianants i plataforma única, amb voreres a cada costat, una franja arbrada amb aparcament en un dels costats dels vials.  Està previst que les obres d’aquests carrers finalitzin a finals del mes de març de 2023.