Llagostera tindrà una Oficina d'Atenció al Ciutadà dels Mossos a les dependències de la Policia Local

El servei facilitarà a la població del municipi i dels pobles propers presentar denúncies i fer tràmits

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Llagostera (Gironès) han signat un acord per obrir una Oficina d'Atenció al Ciutadà a les dependències del cos de policia local al municipi. L'oficina se suma a les altres tres que té l'Àrea Bàsica Policial del Gironès- Pla de l'Estany al Gironès: una a Girona, una altra a Salt i una a Sarrià de Ter.

L'espai, que comptarà amb un efectiu dels Mossos, facilitarà les gestions de denúncies i de tràmits administratius als ciutadans de Llagostera i de les localitats properes. D'aquesta manera, no s'hauran de desplaçar a la comissaria de Girona o a la de Sant Feliu de Guíxols.

L'oficina està integrada dins el programa de Cita Prèvia del Cos de Mossos d’Esquadra, i tot i no ser obligatòria, aquesta opció és recomanable per evitar esperes. A més de la recollida de denúncies, l’OAC de Llagostera també realitzarà altres tràmits i oferirà servei d’informació genèrica a la ciutadania.

Entre ells, tramitació d'atestats de comerços i empreses amb els quals l'OAC de Santa Caterina té conveni de col·laboració; la tramitació d’autoritzacions de menors a viatjar a l’estranger; gestió amb menors denunciats com a escapolits i tramitació de denúncies per pèrdua d'objectes o documentació, entre d'altres.