Atrapen dos lladres quan forçaven la persiana d'un estanc de Girona

Els detinguts, que tenen antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han atrapat dos lladres que intentaven entrar a robar a un estanc de Girona. Una patrulla que voltava per la ciutat va sorprendre els dos lladres en plena feina, moments abans que aconseguissin forçar la persiana metàl·lica de l'establiment. Els fets van tenir lloc poc abans de les dotze de la nit de dilluns passat.

Quan van veure els agents, els dos individus van intentar fugir, però la patrulla els va poder atrapar uns metres més enllà. Els detinguts, un romanès de 35 anys i un hondureny de 20, tenen antecedents. Després de passar a disposició judicial han quedat en llibertat amb càrrecs per una temptativa de robatori amb força. Els fets van tenir lloc la nit del 22 d'abril. Pels voltants de les dotze, una patrulla de seguretat ciutadana dels mossos que voltava per la ciutat va veure dos homes davant d'un estanc amb actitud sospitosa. Al cap de pocs moments, els agents van confirmar les seves sospites. Van veure que un dels homes controlava l'entorn, mentre l'altre s'ajupia i intentava forçar la persiana de l'establiment.

Quan la patrulla va aparèixer, els dos lladres van posar-se a córrer per intentar fugir. Els agents els van començar a perseguir i, pocs metres més enllà, van aconseguir aturar-los i identificar-los. Un d'ells, Ciprian D., és un romanès de 35 anys; l'altre, Osman Leonel M.R., té 20 anys i és hondureny. Tots dos són veïns de Girona.

Els Mossos d'Esquadra els van detenir allà mateix per una temptativa de robatori amb força. Els dos lladres, que tenen antecedents, van passar el dia de Sant Jordi a disposició judicial. Després de prendre'ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.