Troben un home degollat dins un contenidor d'Empuriabrava

La victima era un petit traficant que actuava a escala local

El cadàver que uns veïns han trobat dins un contenidor a la urbanització d'Empuriabrava de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) és el d'un jove conegut a la zona per dedicar-se a vendre droga a petita escala. La víctima, a qui la policia ja ha identificat, tenia entre 20 i 25 anys -i no uns 40, com s'havia dit inicialment- i és de procedència marroquina. El jove era veí del municipi. El cadàver, a més de tenir un profund tall al coll, també presenta diverses ganivetades arreu del cos. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies de la mort, i una de les hipòtesis que pren força és que es tracti d'una revenja per un afer de drogues.

Cap a dos quarts de vuit del matí, una veïna de la urbanització ha localitzat el cadàver. El cos de la víctima estava semienterrat a dins d'un contenidor situat al carrer Medes d'Empuriabrava. Tot i que gran part del cadàver estava tapat per la brossa que hi havia a dins del contenidor, les cames li sobresortien d'entre els plàstics.


La dona ha avisat el seu marit i tots dos han alertat els Mossos d'Esquadra, després de veure que la víctima no es movia ni tampoc els responia. Els agents de la unitat d'investigació i la comitiva judicial s'han desplaçat fins al lloc, on han estat hores recollint proves.

Des d'un inici, s'ha fet evident que la víctima havia mort de manera violenta. Tant a dins com a fora del contenidor hi havia sang i, a més, el cadàver tenia un profund tall al coll. La víctima també presentava diverses ganivetades per tot el cos.

L'objectiu inicial dels mossos ha estat identificar el cadàver, cosa que s'ha fet poc després. Es tracta d'un jove d'origen marroquí, veí del municipi, i que té entre 20 i 25 anys. El noi era conegut a la zona per ser un petit traficant de droga.

El cas es troba sota secret de sumari. Una de les hipòtesi que pren força a hores d'ara, però, és que el mòbil del crim hagi estat una revenja relacionada amb el tràfic d'estupefaents.