Detinguts tres joves per robar els tubs de la calefacció i els radiadors d'un pis

Dos dels lladres són menors d'edat i el tercer, de 18 anys, té antecedents

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal de Girona, han detingut el passat 17 d'abril tres joves just després de robar dins un pis del barri de la Font de la Pólvora, a Girona. Els joves, dos d'ells menors d'edat i el tercer de només 18 anys i amb antecedents, havien sostret els tubs de coure de la calefacció i també duien set radiadors.

La policia els va enxampar mentre marxaven, en cotxe, de la zona on havien comès el robatori. Els tres joves coincidien amb la descripció facilitada a la policia i, a més dels objectes robats, dins el cotxe duien unes tenalles, una clau anglesa i uns guants, material que els hauria servit per cometre el robatori.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de nou del vespre, al barri de La Font de la Pólvora de Girona. Una patrulla conjunta dels Mossos d'esquadra i la Policia Municipal de Girona que feia una patrulla preventiva va rebre l'avís que hi hauria uns nois sostraient objectes d'un domicili del carrer Hortènsia.


Mentre la policia anava cap al lloc dels fets, va interceptar un vehicle amb tres ocupants que coincidien amb la descripció facilitada. Els agents van comprovar que a dins del vehicle transportaven set radiadors de diferents mides i tubs de coure.

Mentrestant, una altra dotació policial va comprovar que faltaven els radiadors i tubs de dins d'un habitatge proper. També van trobar unes tenalles, una clau anglesa i uns guants que els lladres haurien fet servir per sostreure el material.

Els agents van identificar els tres joves i els van detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili.

L'endemà, el detingut major d'edat -José Antonio A. M., que té antecedents- va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar. Els altres dos detinguts, que són menors d'edat, declararan davant la fiscalia de menors quan els requereixin.