Tres encaputxats assalten a ple dia un xalet de Girona i colpegen el propietari

La víctima és un dels amos de l'empresa d'utensilis de cuina Castey

Nou assalt violent a les comarques gironines. Tres encaputxats han entrat a plena llum del dia, cap a quarts d'11, a una casa del barri de Palau de Girona. Dins, hi havia el propietari acompanyat d'una altra persona.

Segons fonts properes al cas, els lladres, que anaven vestit amb roba fosca i amb la cara tapada, han lligat i colpejat les víctimes i s'han endut diners en efectiu. Segons els primers detalls de la investigació, el botí no és elevat.

La víctima és un dels amos de l'empresa d'utensilis de cuina Castey. El propietaris ha patit ferides lleus i ha prestat declaració a comissaria. Els Mossos d'Esquadra han estat recopilant proves al llarg del matí. Al xalet hi ha càmeres de videovigilància.

Quan passaven pocs minuts de les 10 del matí, els lladres han picat al timbre de la casa, situada al carrer Torre Muralla número 20 del barri de Palau de Girona. Dins, hi havia el propietari amb un acompanyant. Els homes han obert la porta voluntàriament però llavors, segons han denunciat, els tres encaputxats han entrat en tromba dins el xalet.

Els lladres anaven amb roba fosca, la cara tapada i es desconeix si anaven armats. Després d'entrar han lligat les víctimes i els han colpejat. Llavors, han recorregut la casa buscant diners en efectiu. Els assaltants s'han endut diners en efectiu però, segons fonts properes al cas, no han aconseguit un botí elevat. Després, han fugit amb cotxe.

Un veí, alertat pel soroll, ha estat qui ha avisat la policia. Agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc del fets i han estat tot el matí recopilant proves i buscant empremtes. La casa té alarma i també hi ha càmeres de videovigilància. Ara, els agents encarregats de la investigació comprovaran si són càmeres fictícies que només tenen efecte dissuasori o si han pogut captar alguna imatge dels assaltants que permeti identificar-los.

També s'han endut les víctimes a comissaria per declarar. El propietari del xalet és un dels amos de l'empresa gironina de paelles, cassoles i utensilis de cuina Castey, amb seu a Riudellots de la Selva.

En aquesta urbanització hi ha hagut diversos intents de robatori. Per això, els veïns van decidir contractar vigilància privada però només n'hi ha a la nit.