Els Amics de les Arts estrenaran el sisè disc amb un doble concert a l’Strenes de Girona

L’actuació tindrà lloc el 6 de maig a les escales de la Catedral

Els Amics de les Arts estrenaran el seu nou disc amb un doble concert el 6 de maig a l’escenari de les escales de la Catedral en el marc del Festival Strenes de Girona. Per a aquesta nova gira, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori centrat en les noves cançons, que veuran la llum a principis del 2023, i els grans èxits de la banda.

Les entrades per aquest doble concert estaran a la venda al web del festival a partir de demà dimarts a les dotze del migdia. Els dos concerts d’Els Amics de les Arts del 6 de maig seran a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

Aquest és el segon avançament de l’Strenes 2023, que fa dues setmanes va anunciar l’estrena del primer disc de Triquell, que tindrà lloc al Teatre de Girona el 15 d’abril. L’Strenes 2023 tindrà lloc del 31 de març al 6 de maig a Girona i al llarg de tot maig a Barcelona, i tornarà a comptar amb la presentació en directe dels llançaments discogràfics i els espectacles més esperats de l'any.