La campanya ''Una poma per la vida'' recull 8.404 euros a Girona contra l'esclerosi múltimple

S'han venut un total de 5.603 pomes solidàries en total

Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat, la 15a edició de la campanya “Una poma per la vida” ha aconseguit recaptar 8.404 euros a la demarcació de Girona gràcies a la venda de 5.603 pomes solidàries, tant físiques com virtuals. Una xifra que arriba als 47.872 euros al territori català.

Els fons recaptats amb aquesta campanya solidària es destinaran íntegrament a la recerca i l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple des del moment del diagnòstic per oferir-les els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic, entre d’altres.

“És molt gratificant veure com any rere any anem conscienciant a la ciutadania sobre la realitat de la malaltia i contribuint a la recerca. Cada vegada som més, els que de manera altruista col·laborem per arribar a tots els racons del territori per donar servei directe a gairebé 2.000 persones d’arreu de Catalunya. Unint forces és com millor acompanyem i com més ajudem”, explica Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple.    

“Una poma per la vida” es va celebrar aquest dissabte 22 d’octubre als supermercats  Bonpreu i Esclat de tota Catalunya, on més de 400 persones voluntàries van animar als clients a comprar les pomes solidàries i de proximitat de les comarques de Lleida i de Girona a un preu simbòlic d’1,5 euros, a més de difondre la tasca que realitza la Fundació amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

En l’edició d’enguany, han donat suport a la iniciativa els pastissers Christian Escribà i Pol Escribà, encarregats d’elaborar el pastís commemoratiu del 15è aniversari i deliciosos panellets amb les pomes solidàries com a ingredient principal. Alhora, s’han sumat a la iniciativa la xef Ada Parellada i la influencer dietista i nutricionista, Gina Estapé, i la periodista Rebeca Rodríguez que van fer una crida a la participació ciutadana a través de les seves xarxes socials.

Al web es pot trobar la recepta dels panellets de poma d’en Christian Escribà, també podeu seguir la recepta pas a pas al vídeo que ha penjat al seu Instagram. Aquelles persones que no van poder desplaçar-se als supermercats, van poder participar en la campanya a través d’aquesta mateixa web amb la compra de pomes virtuals amb missatges com 'La temptació no és la poma, ets tu' o 'El pecat seria no regalar-te-la'.