La Fira de Tardor al Montseny d'Arbúcies comptarà amb prop de 90 parades

L'activitat coincidirà amb la 38a Festa del Flabiol

Arbúcies (Selva) ofereix el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, l'acte principal d'aquesta temporada amb la Fira de Tardor al Montseny i la 38a Festa del Flabiol. Dos dies per gaudir de música, tradició, gastronomia, cultura popular, artesania i el patrimoni de la Vall d’Arbúcies.

Durant els dos dies de la fira es podrà passejar pel mercat d’artesans de productes de tardor i del Montseny, que enguany comptarà amb prop de 90 parades i amb més productors locals i de proximitat respecte les edicions anteriors. També es podrà veure la mostra d’oficis artesans; visitar l’espai remeier; participar en diferents tallers de manualitats i de productes naturals, tots organitzats per entitats locals; tastar les castanyes del Montseny; visitar el Museu Etnològic del Montseny i el Jardí Dendrològic del Montseny, entre d'altres.

Tot plegat amenitzat pel so dels flabiols amb les sardanes obligades de flabiol que es podrà escoltar el dissabte a la tarda, amb els flabiols al carrer de diumenge al matí o el gran concert de flabiols del diumenge a la tarda.

Per als més petits, s’han organitzat diferents activitats i tallers, com ara l’espai de pintar cares, de joc i creació; els jocs gegants de fusta, les passejades amb poni, el circuit de cotxes elèctrics, el taller de modelatge de fang, un taller demostratiu de fusta, el taller de fer castells Enfaixa’t amb la Colla Castellera del Baix Montseny o el taller Impressionats per la natura, en què s’utilitzaran tècniques d’impressió utilitzant els elements que la natura ofereix.

Finalment i com cada any, també es podrà degustar el tast popular de tardor o seguir la cercavila amb els Gegants d’Arbúcies que acabarà a la plaça de la Vila amb la mostra de balls i la roda de flabiols. Tota aquesta informació i el programa es troben al web.