Més de mig miler de persones visiten Montsoriu durant el pont de Tots Sants

Les dades van del dijous 27 d'octubre a l'1 de novembre

Més de 500 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el llarg Pont de Tots Sants, segons han informat des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu. La bona climatologia de les darreres setmanes sumada al festiu de Tots Sants, ha estat una combinació perfecte per visitar el que està considerat el millor castell gòtic de Catalunya.

Així, des del dijous 27 d’octubre al dimarts 1 de novembre, el castell ha rebut més de mig miler de visitants, una xifra que supera totes les expectatives inicials. Si bé les previsions dels responsables del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu eren bones per aquest cap de setmana, el nombre de visites ha estat molt superior.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha valorat molt positivament aquesta xifra. En aquest sentit, Garriga ha explicat que en dies puntuals com aquests s’augmenten el nombre de visites guiades per donar resposta a les necessitats. Tradicionalment durant els mesos de tardor l’afluència de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi han diversos ponts visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.