Detingut a Palafrugell per agredir diverses persones en una baralla i un robatori violent

L'home va sostreure 60 euros colpejant a la víctima amb un martell

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va arrestar una persona com a presumpte autor d'una baralla un robatori amb violència al municipi. La matinada d'ahir, diverses persones es van adreçar a la comissaria de policia denunciant que eren víctimes d’una agressió en una baralla que s’havia produït a la zona entre el carrer Pi i Margall i plaça Nova, on totes elles descrivien amb detall l’autor dels fets.

Més tard també una altra víctima, que presentava diverses lesions, va denunciar la situació i va descriure al mateix individu. En aquest cas, va ser agredit brutalment amb un martell i li va sostreure 60 euros i el seu telèfon mòbil.  

Finalment, el mateix dia a les vuit del vespre, la Policia Local va localitzar a l’autor del fets en una zona propera a la plaça de Can Mario. Els agents van interrogar al suposat autor, que anava indocumentat i el van convidar a acompanyar-los a les dependències policials.

Finalment, segons la descripció aportada per les víctimes i, també gràcies a unes imatges que es van aportar, es va procedir a la detenció de l'home.