Apunyalat un jove a l'esquena durant una baralla al Parc Central de Girona

El noi es troba fora de perill i l'agressor ja ha estat detingut

Incident destacable durant la celebració de les Fires de Sant Narcís a Girona després que una baralla entre dos joves va acabar amb un d'ells apunyalat per l'esquena. Els fets van tenir lloc al Parc Central, prop de l'estació del Tren d'Alta Velocitat (TAV) i d'autobusos entorn dos quarts de nou del vespre.

La discussió es va iniciar, segons ha pogut transcendir, per un telèfon mòbil entre els joves que són companys de pis i van començar a esbatussar-se fins que un va agredir a l'altre amb un arma blanca. Després d'apunyalar-lo aquest es va donar a la fuga.

L'avís al 112 el van realitzar testimonis que en aquells moments eren al parc i van presenciar la baralla, desplaçant-s'hi diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La ferida que va rebre la víctima consistia en una ganivetada llarga, d'uns 40 centímetres de longitud però de poca profunditat, segons ha explicat Diari de Girona. El jove ferit va ser atès en primera instància al parc i posteriorment traslladat a l'hospital Josep Trueta on li van acabar les cures.

Moments més tard i fruit de les indagacions a través dels testimonis, els Mossos van identificar l'agressor, un jove de 18 anys, i el van arrestar. El noi està acusat d'un presumpte delicte de lesions i va passar hores més tard a disposició judicial.