Una boletaire troba un cadàver en estat de descomposició en un bosc de Platja d'Aro

El cos havia estat penjat d'un arbre

Macabra troballa la que va realitzar ahir una dona mentre caçava bolets en un bosc proper al carril bici de Platja d'Aro (Baix Empordà) a tocar de la carretera de S'Agaró. Durant el matí la dona que recorria la zona es va topar amb un cadàver al terra en un avançat estat de descomposició, alertant immediatament a la Policia Local del municipi.

Fins allà s'hi van desplaçar també un metge forense i agents dels Mossos d'Esquadra que es van fer càrrec de la investigació. Pel que es veu, el cos havia estat penjat d'un arbre però amb el pas de les setmanes aquest s'ha anat descomponent, desmembrant-se i finalment caient al terra.

En el arbre on havia estat anteriorment penjat el cos s'hi va trobar una motxilla de color blau amb diversos textos redactats al seu interior. Segons avança El Punt Avui, es podrien tractar de cartes de comiat i no hi havia cap mena de documentació que permetés identificar a la víctima que semblava un home.

Els Mossos d'Esquadra compararan les restes dentals i el cabell per estudiar-ne l'ADN i veure si el poden identificar d'entre la llista de persones desaparegudes que s'han denunciat recentment.