El Cor Geriona enamora al jurat de Got Talent amb la seva interpretació de 'La Llorona'

Van aconseguir l'aprovació de tots els membres del jurat

El Cor Geriona va participar el passat 18 d'octubre al programa Got Talent de Telecinco on van superar el càsting davant del jurat conformat per Risto Mejide, Edurne, Paula Echevarría i Dani Martínez. Per a la seva actuació van escollir interpretar a cappella el tema 'La Llorona', una obra tradicional mexicana.

L'actuació va ser dirigida musicalment per la nostra directora Imma Pascual, coreografiada per Neus Masó i dirigida interpretativament per Júlia Mora, tres professionals de l'escena gironina. Aquesta, és una versió de la cançó complexa, arranjada per Glòria Garcés, ja que juga fins a arribar, en certs punts, a tenir sis veus diferents a la vegada. Així mateix, la peça compta amb canvis de compàs, de tonalitat, dissonàncies i divisis.

El Cor Geriona va néixer l'any 2000 a l'Escola Municipal de Música de Girona i, actualment, és el Cor de l'Auditori de Girona. El grup està format per 20 noies d'entre 16 i 26 anys sota la direcció d'Imma Pascual. La valoració de la seva actuació no va comptar amb pegues de cap dels membres del jurat excepte Risto, que semblava suspendria la seva actuació en veure "errades" però que finalment també va donar el seu "sí".