Dos detinguts a Roses per sis delictes de robatori amb força a sis apartaments

Un mosso fora de servei va donar l'alerta

Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones, Nicu F.C., i un menor d'edat, per sis delictes de robatori amb força a l'interior de sis apartaments a Roses. Els dos detinguts, de nacionalitat romanesa i veïns del municipi, van forçar la porta de sis habitatges i en el moment de ser enxampats un d'ells es trobava a l'interior d'un apartament.

Els fets es van produir l'11 d'abril quan un mosso fora de servei va sospitar d'un ciclomotor relacionat amb diversos fets delictius que es trobava en una zona residencial de Roses i va veure dos homes que intentaven forçar els accessos a uns apartaments. L'agent va donar l'avís a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Roses, que van desplaçar diverses patrulles, que van poder localitzar i detenir els dos lladres. Un d'ells es trobava a l'interior d'un dels apartaments i l'altre es va amagar a la zona d'aparcament.

Els mossos van comprovar tots els apartaments de l'edifici i en van localitzar sis que havien estat forçats.

El menor va quedar en llibertat, després de declarar a la comissaria, sota la custòdia dels seus tutors. Pel que fa a l'altre detingut, va passar el 16 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.