Rescaten quatre persones ferides en l'incendi a un pis de Salt

Els ocupants es van refugiar al balcó. Es van evacuar 18 persones i confinar 40

Els Bombers de la Generalitat han protagonitzat aquesta matinada un rescat durant l'incendi que s'ha declarat en un pis a Salt (Gironès), segons ha informat el Cos a través d'una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit.

Els fets han tingut lloc a les 4:37h quan, per causes que es desconeixen, ha començat a cremar la cuina de l'habitatge. Fins allà s'hi han desplaçat set dotacions terrestres dels Bombers per apagar les flames i rescatar a quatre ocupants de l'habitatge que s'havien refugiat del foc al balcó.

L'edifici és un bloc de set plantes que compta amb 33 habitatges en total. Fruit de l'incendi els Bombers van haver d'evacuar 18 persones de casa seva i 40 més es van haver de confinar dins dels seus habitatges pel fum.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi va desplaçar diverses ambulàncies i va atendre a un total de quatre persones afectades per inhalació de fums. El foc s'ha donat per apagat a les cinc de la matinada, moment en que els Bombers han revisat els 33 habitatges de la finca. En alguns casos hi havia entrat fum i ha estat necessari ventilar.