Detingudes onze persones per robatoris amb força a l'AP-7

Els detinguts robaven la mercaderia de camions que s'aturaven a les àrees de descans

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest diumenge de la detenció d'11 persones, en tres operacions diferents, relacionades amb el robatori amb força de camions en àrees de descans a l'AP-7. D'una banda es van detenir 8 persones en dues àrees de servei de Maçanet de la Selva, cinc per sostreure part de la càrrega d'un camió i tres per un robatori a l'interior d'un vehicle, i tres més en una àrea de Medinyà per un presumpte furt amb delicte de danys. Aparentment, els tres casos no estan relacionats entre ells.

Durant les dues primeres setmanes d'abril, i en el marc d'aquestes tres operacions, els Mossos d'Esquadra han detingut onze persones, vuit en dues àrees de servei de Maçanet de la Selva i tres més en una àrea de servei de Medinyà. Totes elles han estat relacionades amb pressumptes delictes de robatori, furt i/o danys.


Les tres operacions van ser dutes a terme per agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial del Gironès- Pla de l'Estany, d'una banda, i per Agents de l'Àrea Regional de Trànsit, juntament amb agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners.