El conductor d'un cotxe s'encasta contra una casa a Sils

La coberta del garatge ha quedat a punt de col·lapsar-se

ACTUALITZAT 21:00h | El conductor d'un turisme s'ha encastat a primera hora d'aquest matí contra el garatge d'una casa a Sils (Selva) segons han informat els Bombers de la Generalitat en una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit.

Els fets han tingut lloc a les 7:36h quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que un vehicle de la marca Audi havia xocat contra la paret d'un habitatge, introduint-se a l'interior del garatge. Fins allà s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que com a mesura preventivahan retirat dos cotxes que estaven aparcats dins del garatgei algunes pertinences dels propietaris.

De moment,el vehicle segueix al lloc. La família que viu a la casa no n'ha hagut de marxar, però no pot utilitzar la zona del garatge i el porxo, pel perill que suposaria. Amb tot, no és possible treure el cotxe, ja que la coberta del garatge podria col·lapsar-se totalment.

La Policia Local de Sils ha confirmat que els testimonis dels fets han vist tres homes fugint del vehicle. Quan els agents han arribat a la zona, els ocupants del vehicle ja no hi eren, i ara hi ha en marxa una investigació per identificar-los i localitzar-los.

Per ara no consta que ningú hagi resultat ferit fruit de la topada. La hipòtesi de la policia és que el cotxe hauria perdut el control i s'hauria encastat a l'habitatge. Ara l'arquitecte municipal s'encarregarà demà de fer una valoració de l'estat de l'estructura, abans que els bombers procedeixin a retirar el cotxe.