Rescaten una nena de 10 anys ferida a la ferrada de la Roca de la Creu

Els Bombers l'han evacuat amb la tècnica del caracolet

ACTUALITZAT 30/10 11:00h | Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en el rescat d'una nena de 10 anys que ha resultat ferida després de trencar-se una cama fent una ruta per la via ferrada de la Roca de la Creu a Queralbs (Ripollès) segons ha informat el Cos en una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit.

L'avís l'han rebut a les 18:20h i aprofitant que encara era clar hi han enviat l'helicòpter per a rescatar-la al tractar-se d'una zona de difícil accés. També s'hi ha desplaçat una dotació terrestre de suport i després de l'extracció l'han traslladat a una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que l'estava esperant. Finalment els Bombers van procedir a l'extracció de l'infant mitjançant el cacolet, una tècnica que consisteix en carregar el ferit a l'esquena del rescatador i davallar tots dos amb la mateixa corda

D'altra banda a les 17:44h han treballat en un altre rescat, aquest però a la roca Foradada de Montserrat, on una parella amb un gos han quedat atrapats al camí. S'hi ha desplaçat l'helicòpter i dues dotacions terrestres de suport.