Una topada entre dos vehicles a l'AP-7 a Maçanet genera cues quilomètriques en sentit Girona

S'han registrat retencions de fins a 13 quilòmetres i cinc persones ferides

Dos vehicles han topat aquest matí a l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Maçanet de la Selva generant cues quilomètriques segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a través d'una piulada a Twitter i que el Gerió Digital ha recollit.

El sinistre ha tingut lloc a les 9:17h en el punt quilomètric 87 quan, per causes que es desconeixen, dos vehicles han topat metre circulaven en sentit Girona. Fins allà s'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra que han tallat tres carrils i n'han deixat un d'obert, fet que ha generat fins a 13 quilòmetres de retencions en sentit nord. També s'hi han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers que han netejat la calçada i retirat un dels vehicles que ha quedat bolcat lateralment.

També s'hi han apropat ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han assistit a les cinc persones implicades en el sinistre que han resultat ferides lleus i les han traslladat fins a l'hospital Santa Caterina de Salt (Gironès).

El SCT recomana fer desviacions i no agafar l'AP-7, prenent en el seu lloc la C-32 tot i que a les 11h s'ha alertat de retencions a l'N-II a l'altura de Tordera (Maresme) fruit d'un altre accident de trànsit. Durant tot el matí s'han registrat considerables bancs de boira que estan dificultant la circulació.