Santa Coloma de Farners implementarà la recollida porta a porta el 16 de novembre

El 14 de novembre començarà la retirada dels contenidors al carrer

Santa Coloma de Farners (Selva) implantarà el nou sistema de recollida porta a porta el 16 de novembre. Per aquest motiu, durant aquestes darreres quatre setmanes s’ha organitzat el repartiment de contenidors en diversos dies i en diferents franges horàries per poder donar resposta a tots els veïns i veïnes de la població.

El 14 de novembre la campanya arribarà al seu punt àlgid amb l’inici de la retirada dels contenidors del carrer, que finalitzarà d'endemà per donar temps a la població a adaptar-se al nou sistema. Des de finals de setembre i durant tot l’octubre, s’està duent a terme  la campanya de comunicació a la població: disseminats, Santa Coloma Residencial i nucli urbà, amb una bustiada a totes les llars que les ha convocat a les sessions de repartiment dels kits de reciclatge. D’aquesta manera es divideixen les prop de 5.000 llars comptabilitzades a Santa Coloma de Farners en quatre grups que podran accedir a  cinc sessions de repartiment distribuïdes en diferents franges horàries.

En concret cada grup té accés a dues tardes, dos matins i una franja en dissabte. El lloc de repartiment habitual és el pavelló municipal Els Saioners. Per la seva banda, els habitatges de Santa Coloma Residencial estan convocats a la seu social de la urbanització i disposen de 6 sessions de repartiment distribuïdes entre el 15 d’octubre al 19 de novembre. A Santa Coloma Residencial la retirada contenidors i inici del servei és el dia 24 de novembre.

La bustiada a la població es veurà reforçada per una intensa campanya informativa al carrer i a les xarxes amb l’element comunicatiu de “La portanoves del porta a porta” i altres cartells i banderoles repartits per diferents punts de la població, de forma especial en les actuals ubicacions de contenidors, per avisar els usuaris de la seva propera desaparició.