Grup Terraza organitza una Nit Solidària a Roses per a la Fundació Altem

El sopar benèfic de gala comptarà amb un final de festa amb la DJ Lia Jensen

Grup Terraza de Roses (Alt Empordà) ha organitzat una Nit Solidària, que es durà a terme l’11 de novembre, i anirà destinada a la Fundació Altem de l’Alt Empordà, que treballa per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Aquesta iniciativa, que se celebrarà a l’Hotel Spa Terraza del municipi a partir de les 20:30h, inclourà un sopar benèfic de gala i una festa amb la Dj Lia Jensen.

La totalitat de la recaptació es lliurarà a l’entitat.  Per apuntar-se es pot fer a través d'un formulari en línia; trucant al 972 525416; o bé enviant un correu electrònic. També hi ha un una fila zero per si no es pot assistir i es volen fer aportacions. Els diners es destinaran concretament a la compra d’un cotxe elèctric.

Grup Terraza porta a terme durant l’any diferents accions solidàries, com són les col·laboracions amb Càrites de Roses, l’Associació Contra el Càncer i Creu Rosa. El gerent del Grup, Miquel Gotanegra, ha destacat que aquesta iniciativa “un pas més dins el marc de la responsabilitat social corporativa”. “Ens fa molta il·lusió i per tirar-ho endavant hi ha 25 empreses que col·laboren amb nosaltres i que ens han donat suport”.

Gotanegra remarca la “gran tasca que fa la Fundació Altem per ajudar a la integració i a la felicitat de les persones amb discapacitat”. El president de la Fundació, Manel Toro, ha recordat que “és la tercera empresa de Figueres i dona feina a més de 250 persones, moltes de les quals amb discapacitat o trastorns”. La Fundació Altem i el Grup Terraza ja col·laboren des de fa anys inserint jardiners a les empreses del Grup.